0

Engels vertalen naar het nederlands

"Hetzelfde als vorige keer?" vroeg hij. . 'Och, dat zien we straks wel zei kevin en ging hard aan het bestellen werk. . "Het ding dit onderzoek heeft kunnen doen die anderen niet geweest is om mensen af te breken door hun risico voor het hebben van hart- en vaatziekten.". "Dat komt misschien wel omdat ik eksters en kraaien voer" zei ik en wees naar het brood op het gazon. "Dat maatje groter is volgens mij echt niet nodig". "En die van mij knapt er haast uit vervolgde bas. "Dit is alweer veel te lang geleden waarna hij de stoelen voorin helemaal naar voren zette en achterin kwam zitten. . " stamelde ik terwijl ik hem aanstaarde. "En hoe is het nu met mijn eigen jongens?" vroeg onze vader plotseling. . "De wind is zuidwest en dan komt het mooie weer deze kant. "Eigenlijk heb je hele mooie ogen fluisterde hij. . "Ik denk dat ik deze maar neem, maar ik wil die string voor de lol wel eens proberen, misschien voor later zei bas lachend. "Ach wouter, wat ben je lekker." Hij pijpte me zo machtig dat ik binnen de kortste keren voelde dat ik ging klaarkomen. "Dat jij je als een lief meisje gedraagt en niet probeert de keuken te laten exploderen" Einstein zei.

engels vertalen naar het nederlands

Engels - nederlands woordenboek - vertalen

"For one night and one night only, i'll torture you, because i feel lonely." Het jy gedink jy's die dieet enigste een wat soos damage proe? " Dat zit in onze familie. "Dat vond je zeker wel geil, he, drie naakte kerels. "Cindy vindt het geweldig!, ging hij verder. . "Asjeblief mijnheer" zei ik weer. . "Es ging schon richtig zur Sache sagt Anja hubert-Schorsch, Pressesprecherin des Ausrichters, "aber immer fair und respektvoll." Am Ende konnte es nur einen sieger geben, klar, dass bei den Unterlegenden die ein oder andere Träne verdrückt wurde. "Ik heb alleen die corrupte zultkop mijn wapen en bescheiden op tafel geknald toen die echt vervelend werd. "Heb jij er ook een vroeg Bas lachend. "Alarmerend genoeg bevatten veel multivitaminen verrassend veel koper die, indien dagelijks ingenomen, zich in combinatie met andere bronnen van blootstelling aan koper kan vermengen met langdurige toxiciteit bij de consument waarschuwt Adams. "Asjeblief mijnheer zei ik, mijn hand richting gordijn reikend. .

engels vertalen naar het nederlands

Middags ging ik samen met guy naar het land om het bietenveld te gaan wieden. "Bwa, ja dat gaat wel. 'hoe jong ben je nog maar kevin?'. " Met sensuele handen ging hij over zijn short. "Achmed, zou jij Sjoerd zo naar huis kunnen brengen? "Epidemiology of chronic fatigue syndrome". " je moest eens weten zei roy.
. "Beslist mee eens" beaamde ik en tastte weer naar al dat lekkers wat zo uitnodigend omhoogpriemde tussen die fantastisch behaarde benen.
. "Ik geef u passend hemd, mijnheer. "Dan gebruik je er toch eentje van mij, man toch.

Nederlands, engels woordenboek, vertalen

Vertalen Engels Nederlands Online vertaalmachine

"Godverdomme, wat is dát lekker gromde. "Hebben jullie al eens een stijve gehad of een zaadlozing?" Beiden kregen we een boei en schudden hard onze hoofden. "Geile hoer hoorde ik recepten gesmoord achter me kreunen, "je wilt niets liever dan een dikke lul in je neukhol. "Feitelijk verloopt het transport zeer simpel: wij leveren de toestellen af in de rotterdamse haven en de klant zorgt ervoor dat hij ze rechtstreeks ophaalt daar waar de boot arriveert. "Dit is toch waar alle jongens fruit het op school over hebben? "Hy was n skrywer, digter, dramaturg, filosoof en baanbreker. 'verdomme wie kan dat nou toch zijn? "Ach, die is er nu niet, dus kun jij het mooi doen!" Hij barstte in lachen uit en begon zich nog verwoeder in zijn kruis te krabben. . "Ah ok, wat ga je dan doen?" "Ik weet niet. "Hm ik ben dus niet de enige die nog geil is Daniel?, komt het door Jennifer of zit je nu te bedenken dat je je moeder er wel een keer op zou willen schroeven?". "Hebben jullie wel eens over een vrouw heen geplast?" was de verrassende reactie van Karin.

engels vertalen naar het nederlands

"Het is een echt adellijke dame van stand hoor. 's Morgens arriveert u in Engeland en reist per trein naar het centrum van Londen (retourticket per trein is inclusief in uw reissom!). "Het zag er anders naar uit dat je het wel lekker vond Marije, en zo klonk het ook. "Heb jij een grote piemel?" vroeg met een lichte angst. "Dus jij zou marije nemen als je de kans kreeg? "Er zijn al een behoorlijk aantal studies naar deze vraag, die hebben de neiging om een probleem met hormoontherapie veroorzaken van hartdood, maar niet consequent suggereren geweest zei ennis. 'palaw' betekent roodbruin gekruide rijst, terwijl 'Chalaw' witte rijst betekent. "En ik dacht dat je hetero was zei. "Da's niet mis daar in je broek zei marco en Tom voelde geschrokken langs z'n gulp met zijn rechterhand over die erectie. "En nu?" vroeg hij. "Ik ga komen, " fluisterde hij.
. "Het Robert Koch-Institut (RKI) en het Instituut voor Risico Inschatting blijven vasthouden aan de waarschuwingen met betrekking tot de consumptie van rauwe komkommers, sla en tomaten".

Vertalen Nederlands Engels

" dat is duidelijk te zien" zei ik, ik detoxen rekende af en ging naar huis. . "Breng die volgende week mee zei ik lachend. . "Het zou je echt nog beter staan al ken ik je al zo lang op deze manier." "Ik denk dat ik dit al tien jaar heb antwoordde ik bevestigend. "Dat is niet mis hoorde ik tom, de jongste, zeggen. 'zou je wat onkruid willen wieden?' de jongen keek hem aan en zei: 'het mag ook iets binnenshuis zijn meneer'. 'wat moet ik je er trouwens voor betalen? "Ben jij wel eens geneukt?" vroeg hij Sjoerd. "Ik dacht dat ook. "Ik ben er dik tevreden mee. "Es geht darum, ein sauberes, technisches Judo zu fördern erläutert Carsten Labahn. "Ga je gang zei de man waar het zware lid bijhoorde, "leef je maar helemaal uit." Aarzelend pakten mijn handen de twee grote penissen aan weerszijden van mij beet en masserden ze zachtjes. engels vertalen naar het nederlands

" ik joghurt geloof dat ik ook wel iets verdiend heb?", zei roy en gaf me een condoom. . "Door een optimale hoeveelheid magnesium te consumeren, kan men mogelijk het risico op vitamine d-tekort verlagen en de afhankelijkheid van vitamine d-supplementen verminderen stelde razzaque voor. "Domme gedachte mompelde. . 't moet rond kwart voor twaalf verzenden geweest zijn dat ik verrast werd door de deurbel. 'En wat ik nu wil, is jou'. "Het was wel in orde zo zei ze gemaakt goeiig. 'maar zei kevin, 'ik ben oud genoeg om te weten wat ik wil en wat ik niet wil'. "En ook een van mij" zei de gek. "Ik had natuurlijk ook een andere t-shirt moeten aandoen. "Eat Big to get Big ectomorfs zouden een voorbeeld moeten nemen aan sumo worstelaars. "Alexander las ik en ik besefte dat ik nu pas zijn naam kende. .

Vertalen Engels nederlands

Op kun je gratis vertalen, van en naar onder andere nederlands, Engels, duits, Frans, Spaans, Italiaans. De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Wat moet ik weten over vertalen? Vertalers doen mariadistel hun werk gewoonlijk stilletjes op de achtergrond, maar het resultaat van hun arbeid is overal merkbaar en van invloed. Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek. De nieuwste vertaalsuggesties van het Nederlands naar het. "Als je wilt, mogen jullie over mij heen plassen. 'Wil je me ook neuken? " fiets je soms veel?" vroeg ik, en hij vertelde dat hij heel veel op zijn mountainbike zat. . "Ik ben blij dat het heeft geholpen." "Ik heb die trut van het monitoraat gewoon geil kunnen maken omdat ik deze short aanhad. "Ah, ik zie dat je aan handdoeken gedacht hebt merkte hij.

engels vertalen naar het nederlands

Vertalen gaat als volgt: u klikt eerst in het rood omrande vierkant. Daar typt u de tekst die u wilt vertalen. De vertaling staat standaard op Nederlands naar Engels. Wanneer u zaken doet met anderen, komt het regelmatig voor dat allerlei officiële documenten en papieren niet in het Nederlands, maar in het Engels worden gedrukt. Wilt u misschien contracten opstellen en deze voorleggen aan uw buitenlandse zakenpartners? Of heeft u andere documenten die omgezet moeten worden naar het Engels? Op Vertalen Engels Nederlands heb je de mogelijkheid om van Engels naar Nederlands woorden online of zinnen te vertalen. Het is tevens mogelijk om woorden of zinnen. Gratis vertaalwoordenboek engels - nederlands. Vertaal woorden van Engels naar Nederlands met én druk op de knop. Verkrijg vertalingen in context naar het Engels van woorden, uitdrukkingen en zegswijzen in het Nederlands; een gratis woordenboek nederlands-Engels met miljoenen. Zinnen of woorden vertalen?

Vertaling van Nederlands naar Engels Online!

Nederlandse zinnen, vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Betekenis opzoeken, ben je op zoek naar de definitie (betekenis) van een woord? Op vind bessensap je woordenboeken, nederlands.

Engels vertalen naar het nederlands
Rated 4/5 based on 828 reviews
SHARE

engels vertalen naar het nederlands Yjulozi, Sat, May, 12, 2018

Leer hem om een deskundige in de volgende talen gemakkelijker. Ik spelling is in het Nederlands heel eenvoudig dankzij de precieze basisregels. Het moeilijkste deel lijkt misschien een Nederlandse woordvolgorde. Een ander struikelblok zou de uitspraak zijn.

engels vertalen naar het nederlands Sowenar, Sat, May, 12, 2018

Zijn wortels kan niet meer kijken in de 8e eeuw, de zogenaamde hornofranckém dialect. Nederlands is zeer vergelijkbaar met de duitse taal en de taal van de Britten. U kunt er zeker van dat door onze nederlandse vertalers.

engels vertalen naar het nederlands Mocytufy, Sat, May, 12, 2018

Nederlands dialect vergeleek hem harder. Onder deze dialecten er voor een lange tijd rivaal stemming. Nederlands is een Germaanse taal, in het bijzonder West-Germaanse.

engels vertalen naar het nederlands Gedyr, Sat, May, 12, 2018

Nederlands is de taal van ongeveer 24 miljoen mensen in Nederland en België. Werd zevende meest gesproken talen in Europa. Zijn expansie in vele delen van de wereld hebben bijgedragen aan de reeds genoemde kolonisten, namelijk de plaatsen zoals Indonesië, suriname of de Antillen, waar het wordt gebruikt als een van de officiële talen. In het Nederlands, zijn er twee belangrijke dialecten - nederlanders en Vlamingen in Vlaanderen gesproken. Dit dialect is zachter en gebruikt meer ouderen woordenschat.

engels vertalen naar het nederlands Hifivot, Sat, May, 12, 2018

In onze woordenschat, kan deze taal te vinden onder de naam Nederlands. Koninkrijk der Nederland is beroemd om zijn koloniserende geschiedenis, tulpen, kaas, molens en beroemde schilders. Het is een land van zeelieden en handelaren.

engels vertalen naar het nederlands Lemov, Sat, May, 12, 2018

Traduction du et en néerlandais. Van het Frans naar het Nederlands. Du français en néerlandais. Nederlands is de officiële taal in het gebied genaamd het Koninkrijk der Nederland. Hier kunnen we deze taal en Nederlands noemen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: